14 juni 2024
19:00

BK Forward

Referat: Lidköpings FK - BK Forward

orward tar med sig en pinne hem från Framnäs, i en match som slutar 1 - 1. En tidig Forwardledning av Eliyo Turkan, och bollvinst efter hög press och Simon Danielsson kan friställa Eliyo och 4 minuter på klockan.

Lidköping har sedan en bra period i slutet av första, men utan att skapa de där riktigt farliga chanserna och Forward kan gå in i halvlek med ledning. Kvitteringen kommer på nick av Marc Agerborn i 78:e.

Rickard

Framförallt är jag riktigt nöjd över vår försvarsinsats, och det över hela plan. Visserligen har Lidköping sina perioder och framförallt på slutet blir det lite åt det desperata hållet, men tycker vi ändå försvarar oss bra, och även om serien är jämn, så är Lidköping ett bra lag och med en hög placering i tabellen.

Är väl ändå relativt nöjd med en pinne, även om jag inte tycker Lidköping direkt radar upp chanser. Dessutom hade vi lite stolpe ut de sista dagarna med förkylningar och annat.

Nu väntar vi FBK Karlstad till Trängen på onsdag för Omgång 1 i Svenska Cupen.

Startade: Quinn Stahmer, Jesper Nilsson, Vilgot Rydborg, Henrik Cullberg, Johannes Danho, Johan Chamoun, Henric Asp, Sixten Eriksson, Idiris Mohammed, Eliyo Turkan, Simon Danielsson

Ersättare Erik Rolland, Adam Baraké, Nathan Hernandez Öhrn, Eli Nzau, Hugo Mosshagen